Over Excel-leer

Excel is wereldwijd een zeer veel gebruikt spreadsheet voor voornamelijk financiële overzichten. Maar Excel is meer! Excel kan voor 1001 vraagstukken oplossingen bieden: geavanceerde planningsoverzichten, kalenderfuncties, facturatie- en productietoepassingen, logistieke gegevens, bill of materials, scorelijsten, keuzelijsten, etc. Het is een bijna oneindige lijst waar je Excel zou voor kunnen inzetten. Geef Excel een paar gegevens en je kunt een veelvoud aan gegevens genereren.

Over Jan Fransen

excel_leer_jan_fransen.jpg

Na jarenlang in de ICT, vooral voor systeem-/database-beheer en technisch applicatiebeheer ERP-systemen, gewerkt te hebben ben ik in 2014 met Excel-leer gestart.

In mijn werk maakte ik veel gebruik van Excel en heb me daar in de loop der tijd verder in gespecialiseerd.

Bijna elk bedrijf, van groot tot ZZP'er, past spreadsheets toe in enorm veel situaties. De kennis echter om de mogelijkheden welke Excel biedt te benutten is vaak niet aanwezig.

Excel biedt zó veel mogelijkheden om uw werk te vereenvoudigen en te verbeteren.
|Daarom daag ik u graag uit om Excel écht te beleven! Samen, met Excel-leer.

Met vriendelijke groet,
Jan Fransen

Geïnteresseerd?

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze site een afspraak met mij willen maken dan zal er in het kennismakingsgesprek eventueel ook al een verkenning zijn van de aanwezige relevante kennis of procedures. 

Deze verkenning resulteert desgewenst in een advies of een offerte. In de offerte zal ook heel duidelijk de doelstelling worden geformuleerd.

Dit traject is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Neem contact op