Referenties

Jan heeft voor mij een aantal Excel overzichten gemaakt zodat de maandelijkse administratie van mijn eigen bedrijf veel gemakkelijker en sneller gaat. Hierdoor laat ik Excel het werk doen en kan de rekenmachine naar de kringloop. Jan legt goed en rustig uit en neemt alle tijd voor je. Bij de Excel-overzichten heb ik ook nog een document ontvangen waarin een en ander nog een keer wordt uitgelegd. Het motto van Jan: “Maak het jezelf gemakkelijk en laat Excel het werk doen”, heeft hij meer dan waar gemaakt!
Gerry Duyghuisen – Trainingen en HRM expertise

Logo Gerry Duyghuisen

Als adviseur en manager maakte ik al wel gebruik van Excel, maar kon daarbij wel een gerichte opfriscursus gebruiken. Jan Fransen heeft mij daarbij écht een stap verder geholpen. Mede door zijn duidelijke uitleg heb ik oude kennis weer boven gehaald, maar we zijn ook dieper op de mogelijkheden in gegaan dat Excel voor mij biedt. Ik heb er nu al dagelijks profijt van! Ik had ook vragen en wensen over een aantal van mijn sheets. Die hebben we sámen doorgenomen en verbeterd. Ook heeft Jan iets voor mij gemaakt wat mij maandelijks veel werk scheelt! Hij noemt dat een dynamische kalender. Ik selecteer de gewenste maand en Excel doet de rest: precies wat ik wil!
Wim ter Horst – Advies en Management

Wim ter horst logo

Excel-leer heeft mij erg geholpen met de uitleg van o.a. macro’s in Excel d.m.v. een op maat gemaakte cursus. Hoewel ik als adviseur financiën Excel al jaren gebruik heb ik toch nog nuttige dingen geleerd. Vooral die macro’s gebruiken we nu echt veel meer en het vergemakkelijkt ons werk aanzienlijk. Jan heeft in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd hoe een macro werkt en we hebben samen een aantal macro’s gemaakt. Dat heb ik zelf daarna alleen maar uitgebreid en verder in de organisatie uitgerold. Super!
Monique Janssen – Adviseur Financiën Interakt Contour

Interact Contour logo

Sinds ik de cursus bij Jan heb gevolgd, ervaar ik het gemak van Excel-lijsten. Voor mij geen abracadabra meer en geen afhankelijkheid van kenners! Ik heb zijn cursus als uitermate plezierig, vooral toegankelijk en duidelijk ervaren. Hij bezit de gave een leek mee te nemen in zijn enthousiasme voor het gebruiksgemak van Excel. Met humor loodst hij je door de cursus.
Carola Lammers – Coaching Oost Nederland

Coaching oost nederland logo
Menu